Enquesta sobre l’interés del comité en la seua tasca de representació dels treballadors

Anuncis

10 Responses to Enquesta sobre l’interés del comité en la seua tasca de representació dels treballadors

 1. tenomam ha dit:

  Per curiositat, els que han votat la primera opció podrien explicar-nos a tots en què se suposa que estos senyors estan treballant per a nosaltres. ???

 2. Anònim ha dit:

  un altra curiositat, perquè en conter de criticar no formes part del comitè? ,perquè no es vares presentar a les anteriors eleccions ? o si que anaves i no has volgut estar ?perquè no fas res ara ?que bonic es vorer la gepa del veí però no la teua pròpia,

 3. tenomam ha dit:

  la teua curiositat tambè va per tota la resta de treballadors que no es varen presentar per a formar part dels señors “de los lunes al sol” ?

  tal vegada pot ser per que a mi no m’agrada estar “los lunes al sol” ?

  per cert no m’as contestat a la pregunteta…

 4. Anònim ha dit:

  tu saps massa be que hagueres pogut formar un altra llista alternativa ,perquè no eu vas fer?
  i si vols saber el que fan, vas un “lunes al sol”(encara que ix ca plovent ) cuant es reunixen ,i demanes les actes i sabràs el que fan, jo les he vist i no soc de “los lunes al sol”
  a mes ara també pots impugnar el comitè dient i demostrant que no fan res i anirien fora perquè no ho fas? en conter de “marear la marrana” i parlar del que no saps

 5. tenomam ha dit:

  Si en estos moments hagueren eleccions sindicals qualsevol que presentara una llista els guanyava amb més diferència que Obama a McCain, això tin-ho per segur.

  encara que isca plovent ???? que han d’estar al ras ?

  pel que fa a les actes, ¿ tú estás segur que hi-han actes de quan es reunixen “los señores de los lunes al sol” ???, si això és veritat creme en desitjos de saber el que fan qualsevol dilluns de principi de mes, és més, des d’ací invite a tots els treballadors a què els demanen ixes suposaes actes per a saber que fan durant tot el matí, i per a calmar-nos un poc la impaciència que provoca la ignorància de ixes tasques, podries avançar-nos tú que les has vist l’ordre del día d’alguna d’elles ??? …

  Ningú vol tirar estos senyors fora, és més, encara que volguérem, per si no ho saps, ja no podem, ( açò li’l devem al “ludopa del amanecer”, és una de les conseqüències de la seua ineptitud ), lo que sí que volem és que complisquen amb la seua tasca com a representants nostres que són.

  “El que no conoce la verdad es simplemente un ignorante. Pero el que la conoce y la llama mentira, ¡ese es un criminal!…”

  Bertrold Bretch.

 6. NOTENOM ha dit:

  AQUELL QUE ES CREU POSSEIDOR DE LA VERITAT ABSOLUTA, LA UNICA VERITAT QUE DEMOSTRA ES LA SEUA IGNORANCIA.

  ES MOLT FACIL DESACREDITAR, I OPINAR SENSE CONEIXIMENT DE CAUSA. LO DIFICIL ES ASUMIR UNA RESPONSABILITAT. I TU L´UNIC QUE FAS ES CRITICAR DESDE LA BARRERA

 7. tenomam ha dit:

  Tin per segur que de tot del que he opinat, són informacions contrastades i actuacions consumades, conseqüència de la deixadesa i el passotisme d’estos senyors, que per desgràcia algunes les patim tots els treballadors, prompte tindran l’ocasió d’adreçar el seu rumb i començar a realitzar la tasca per a la qual se’ls va votar, que per si no ho saps és la de fer complir el conveni i defendre els drets de tots els treballadors.

  De totes maneres si tú creus que he opinat de algo incorrectament tan sols has de dir-ho i ho podem discutir entre tots.

  Per cert el resultat de l’enquesta és el següent.

  Creus que el comité d’empresa esta realitzant correctament la seua tasca ?

  1ª. Estan treballant pels treballadors 20%
  2ª. No estan fent res 20%
  3ª. L’únic que els interessa és estar “Los lunes al sol 60%

  la verdad es la verdad, aunque solo la mantenga una minoria. Aunque esa minoria sea de uno solo.

  Gandhi.

  Encara que este no siga el cas…

 8. tenomam ha dit:

  Per a Anònim:

  Continuem Esperant amb impaciència que ens il·lustres amb una de les teues famoses actes, i ja posats ens podries mostrar l’acta de l’última assamblea general que el comité va convocar, per que supose que també hi haurà acta, o no ?

  Per a NOTENOM:

  Un quan es tira a l’arena se suposa que la seua intenció és realitzar una bona “faena” i no una xarlotada.

 9. NOTENOM ha dit:

  HI HA VEGADES QUE LES XARLOTADES LES FA EL PUBLIC, DESDE LA BARRERA. (el que siga que s´entenga)

 10. tenomam ha dit:

  Si tens algun dubte de lo que pensen els treballadors sobre en quina part de la barrera s’estan fent les xarlotades, només has de veure el resultat de l’enquesta que dóna títol a esta discussió tres post més amunt.

  i per supost, el que siga que s’entrenga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: